martes, 8 de mayo de 2012

ELS POLÍTICS SÓN ELS PRIVILEGIATS I ELS CORRUPTES


I el cicle torna a començar:

Primer, els polítics rebaixen el sou als funcionaris, congelen les pensions, acomiaden mestres i tanquen hospitals.

Després, entreguen la recaptació a la banquia.

Això vol dir que pròximament tornaran a llançar una altra campanya difamatòria contra els funcionaris, amb la finalitat de distraure l’opinió pública de les seues actuacions criminals.

I nosaltres, mentrestant, dirigits per uns sindicats que no s’enteren, continuem fent el bobo, aportant 10 euros cadascú per a fer un anunci (en el que segurament es lloaran les nostres virtuts professionals, els avantatges socials del nostre ofici i lo bones persones que som), en compte de PASSAR A L’ATAC, PLANTAR CARA ALS POLÍTICS I DENUNCIAR LES SEUES ACTIVITATS CRIMINALS.

Ja és hora de deixar les coses clares:

ELS POLÍTICS SÓN ELS PRIVILEGIATS I ELS CORRUPTES, PARÀSITS DE LA SOCIETAT.

ELS FUNCIONARIS SOM HONRATS TREBALLADORS AL SERVICI DE LA SOCIETAT.

A lo millor necessitem BUSCAR UN LÍDER que ens propose una SOLUCIÓ EXTRAPARLAMENTÀRIA.

5 comentarios:

  1. Ana Baldovi Felici8 de mayo de 2012, 21:44

    Ei Pepe, quanta raó tens. Vols ser tu el nostre lider???.
    Per cert en el Murtal aneu a fer votacions per al referendum del dijous???. Com va per ahí el seguiment de les vagues??.
    Besos des d'Albalat de la Ribera.
    Ana i Vicent

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, Felici i Plana. Jo no estic capacitat per a liderar res, únicament per a incordiar una miqueta, sobretot, als polítics, eixos delinqüents, els enemics de la societat.
      Sí que farem el referéndum, és clar, i, quant a la vaga, no crec que farem més de dos dies. Ja vorem. Haurà que fer alguna cosa per a aturar a aquesta gentola que ens ha declarat la guerra.
      SALUT I FORÇA!!!

      Eliminar
  2. EStic totalment d'acord!

    Els diners estan per al que ells volen i per a les seues "necessitats de primera ordre". Ens han portat a la ruina, els banquers i els polítics, i ara hem de pagar nosaltres els seus errors amb la pèrduda de drets socials i salarials. És ridícula i indignant la seua actuació, i injustificable!

    La meua guerra és contra els polítics i m'agradaria que els exiliaren a tots! I als que han robat tots a la presó i tots els diners tornats! I a tots els que tenen privilegis (ser funcionari, tindre faena i guanyar 1.000€ no és un privilegi, ÉS UN DRET) que li'ls lleven!

    Islàndia és un model a seguir?? Què penseu??

    ResponderEliminar
  3. Hi ha varis models a seguir, entre altres, la França del segle XVIII, la Rússia del segle XX o l'Islàndia del segle XXI. Però, nosaltres, els del sud, som massa passotes, i d'això se n'aprofita el nostre enemic (els polítics criminals).

    ResponderEliminar
  4. Hola Pepex; que poca vergonya els nostres diners per a Bankia.
    Salut.
    PILAR G

    ResponderEliminar